Cтартап-проєкт «Зефірна флористика»

2Команда студентів кафедри Харчових та хімічних технологій УІПА «Zefir_kha» успішно представила свій стартап-проєкт «Зефірна флористика» компетентному журі на YouMustTry Final Pitching Day ІІІ-го щорічного конкурсу стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!» та зайняла почесне ІІІ місце.

Метою проєкту «Зефірна флористика» є формування екологічних цінностей та оздоровлення споживачів. В процесі його реалізації учасницями Лимаренко Ю. та Сироватською І. створено букети та квіткові бокси із натурального зефіру з використанням крафтового пакування. Конкурсантами розроблено інноваційні рецептури вегетаріанського зефіру та запропоновано широкий асортимент класичного продукту. Використання у складі зефіру вітамінізованої сировини, цукрозамінників, альбуміну чи аквафаби дозволяє підвищити його харчову цінність. Презентація зефіру оформлена у вигляді квіткових букетів, що дозволяє пропонувати їх у якості екологічного аналогу живих квітів. Результати тривалої та продуктивної роботи над проєктом представлені на сторінках соціальних мереж.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.