Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “BLACK SEA SCIENCE 2023”

Викладачка кафедри Харчових технологій, легкої промисловості і дизайну  Цихановська Ірина Василівна та студент Ковильов Дєнис гр. ДІТ-ПОХ21млб (спільно з курсантом) Орловим Костянтином взяли участь у дистанційному Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “BLACK SEA SCIENCE 2023”, який проводиться з ініціативи та на базі Одеського національного технологічного університету  під егідою Міністерства освіти і науки України, а також міжнародних організацій BLACK SEA Universities Network (BSUN) та ISEKI-Food Association.

Другий етап конкурсу розпочався 23 березня 2023 року. Фіналісти запрошені представили свою роботу на онлайн-конференції за кожним напрямком. За результатами презентації і доповіді учасника, журі приймало рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.

Всі учасники та наукові керівники нагороджені сертифікатами, а роботи переможців (за бажанням) опубліковані в збірнику робіт конкурсу. Наказ про затвердження переліку переможців конкурсу  №126-03 від 03.04.2023 р.

Цихановська Ірина Василівна та студенти отримали сертифікати.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *