Здобувач освіти кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Української інженерно-педагогічної академії Олександр БЛОХІН став переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 н.р. за спеціальністю «Харчові технології». Київський національний університет харчових технологій.
За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» магістрант кафедри за свою роботу «Технологія крекерів підвищеної харчової цінності зі суміші борошна з екструдованого ядра насіння соняшника та борошна пшеничного вищого ґатунку (10:90) для військовослужбовців» здобув перемогу – Диплом ІІІ ступеня.
Роботу Олександр виконав під керівництвом доктора технічних наук, професора Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Ірини ЦИХАНОВСЬКОЇ.
Вітаємо з досягненням, зичимо Олександрові міцного здоров’я та нових творчих успіхів!