Відбувся Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Взяла участь у конкурсі професор Цихановська Ірина Василівна, кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну та студент Блохін Олександр Вікторович групи ДТ-ПОХ22мг (спільно з курсантом) Дмитром Келлером. Учасники спільно отримали III місце, а науковий керівник отримала сертифікат. Роботу переможців (за бажанням) буде опубліковано в збірнику робіт конкурсу. Другий етап конкурсу тривав з 21 по 29 березня 2024 р. Фіналісти були запрошені представити свою роботу на онлайн-конференції за кожним напрямком. За результатами презентації і доповіді учасника, журі прийняло рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.
Результати другого етапу конкурсу:
Харчова наука і технології.