Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science 2024″

 

Відбувся Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Взяла участь у конкурсі професор Цихановська Ірина Василівна, кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну та студент Блохін Олександр Вікторович групи ДТ-ПОХ22мг (спільно з курсантом) Дмитром Келлером. Учасники спільно отримали III місце, а науковий керівник отримала сертифікат. Роботу переможців (за бажанням) буде опубліковано в збірнику робіт конкурсу. Другий етап конкурсу тривав з 21 по 29 березня 2024 р. Фіналісти були запрошені представити свою роботу на онлайн-конференції за кожним напрямком. За результатами презентації і доповіді учасника, журі прийняло рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.
Результати другого етапу конкурсу:
Харчова наука і технології.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *